Aca Lukas u “Zvezdama Granda” ponovo pao sa stolice, na kraju zapalio studio

, , Comment closed

Groznica subotnje večeri sigurno. Emisija koja slijedi je do sada nešto ne viđeno.

Emisija “Zvezda Granda” koja iz sedmice u sedmicu obara rekorde gledanosti donosi sjajnu zabavu za koju će po običaju biti zaduženi članovi žirija. Samo tri djevojke i pet momaka mogu proći u drugi krug ali prije toga ih očekuje nastup na vrhunskoj sceni i komentari žirija koji nema milosti.

Pjevačica i članica žirija Jelena Karleuša ni ovaj put nema rukavice i što “na umu to i na drumu”, tako da će jednom kandidatu reći da može pjevati samo svojoj djevojci ili dečku. Za Karleušu su i dalje pojedine pjesme “kafanske, šatorske i radne” osobine nepoželjne na grandioznoj sceni.

Ni ovoga puta neće moći proći bez sukoba JK i Lukasa. Aca Lukas će i dalje nastojati da ukrade show Jeleni te će hvatati leptira, padati sa stolice od kandidata koji ne pjevaju kako bi on želio a u jednom trenutku će vjerovali ili ne zapaliti studio.

Ovaj put gledaoci će imati priliku vidjeti djevojku koju žiri vidi u samom finalu. Ona ima sjajan glas ali i fenomenalan izgled koji obara s nogu. Jelena će joj savjetovati da se ne stidi pokazati sve atribute, jer ona ima apsolutno sve!

Velika modna ličnost i pjevačica Jelena Karleuša će glumiti malo i majku Majku Terezu te će optužiti kolege iz žirija na čelu sa Popovićem da su estradne aždaje. Po svemu sudeći za sjajno raspoloženje će biti krive i piulice koje žiri često spominje.

 

(e-turneja/Udarni.net)