Iznenadila sve: Aleksandra Prijović odabrala vjenčanicu za vjenčanje (FOTO)

, , Comment closed

Napokon je donijela odluku.

Folkerka već danima traga za savršenom bijelom haljinom, a iskeširaće pozamašnu svotu novca.

Pjevačica Aleksandra Prijović angažovala je Anu Antić, kćerku čuvenog fudbalskog selektora Radomira Antića, koja oblači i savjetuje velika svjetska imena poput Adrijane Lime i glumice Sijene Miler, kako bi joj pomogla u odabiru haljine za vjenčanje.

Kako Prija ništa ne želi da prepusti slučaju, rešila je da nekoliko mjeseci unaprijed pripremi vjenčanicu, a inspiraciju je pronašla u haljini koju je nosila Miranda Ker, manekenka i Viktorijin anđeo, i to čuvenog brenda Dior.

Ona je zamislila da vjenčanica bude svedena, ali efektna, a kako je i njena buduća svekrva Lepa Brena nosila haljinu prestižnog dizajnera Kristijana Diora na svom vjenčanju, Prija je riješila da nastavi tradiciju.

“Aleksandra je htela da venčanica bude savršena. Iako su mnogi očekivali da će ona odabrati neku haljinu koja će biti atraktivna i ne previše tradicionalna, ona se odlučila da ipak bude što svedenija, ali efektna. Njoj se mnogo dopala haljina koju je na svom venčanju nosila Miranda Ker, a reč je o venčanici čuvenog brenda Dior. Takvu haljinu je na svom venčanju nosila i čuvena holivudska diva, Grejs Keli, što je Aleksandri bila dodatna motivacija da i ona nađe takvu “, kaže izvor blizak budućoj gospođi Živojinović i otkriva kako je došlo do Prijine saradnje sa kćerkom Radomira Antića.

“S obzirom na to da Ana sarađuje sa velikim brojem svetskih zvezda, Aleksandra je želela da baš nju angažuje kako bi joj pomogla. Ana je žena od stila i upravo zbog toga je svetske zvezde obožavaju. Aleksandra je zamislila da njena haljina za venčanje bude raskošna i kao iz bajke, pa je Ani sugerisala kako bi volela da izgleda kada se bude udala za Filipa, a ostale detalje je prepustila njoj. Naravno, nije isključiva po pitanju dizajnera, međutim, ipak su joj se dopale najviše haljine koje radi modni brend Dior “, otkriva izvor.

Očigledno je da Prija ne štedi kada je riječ o odabiru garderobe, a u slučaju da se odluči za vjenčanicu čuvenog brenda, moraće da iskešira od 20.000 do 100.000 eura.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)