Strah i panika: Pjevačica Ana Nikolić završila u bolnici, ljekari joj saopštili loše vijesti

, , Comment closed

Obilno krvarenje izazvalo velike probleme popularnoj pjevačici Ani Nikolić…

Pop zvijezda Ana Nikolić u avgustu prošle godine rodila je ćerku Taru, a samo nekoliko mjeseci nakon porođaja suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Kako piše “Alo”, Ana ima obilna krvarenja između ciklusa, pa je zbog toga u ozbiljnoj panici. 

Ona nekoliko puta mjesečno posjećuje jednog od najpoznatijih ginekologa u GAK “Narodni front”, a kako tvrdi izvor blizak pjevačici, krvarenja su je uplašila.

“Kako je nedavno počela sa zdravim načinom života i redovno odlazi na treninge, ceo njen život se promenio. U poslednjih nekoliko meseci je primetila da se između dva ciklusa nešto čudno dešava sa njenim organizmom, tačnije da povremeno prokrvari. Kako je to u početku bilo manjeg intenziteta, nije pridavala previše pažnje. Međutim, kako je nakon nekoliko nedelja krvarenje postalo obilnije, ona se mnogo uplašila. Kao i sve žene bila je svesna da na takve simptome mora da reaguje i da se obrati ginekologu, pa je zakazala pregled kod jednog od najboljih ginekologa u Srbiji”, kaže izvor za “Alo” i dodaje: 

“Doktor joj je predložio da bi najbolje bilo da sada miruje, da se što manje nervira, jer je vrlo moguće da je krvarenje posledica stresa. Ipak, Ani nije svejedno zbog cele situacije, jer se mnogo uplašila i sve je to nervira. Rasta joj je velika podrška u svemu i svakodnevno joj govori da nema razloga za brigu i stres. Ani to mnogo znači, posebno posle svega što su prošli u proteklih par meseci, kada im je brak bio u krizi.”

Kako navodi dnevni list, Nikolićeva nekoliko puta odlazi na kontrole, a njih dvoje su razgovarali o potencijalnoj terapiji ukoliko se problemi nastave.

“Postoji terapija koja se u takvim slučajevima daje i koja zaustavlja krvarenje između ciklusa. Svakako pacijentkinja koja to dobije trebalo bi da ode na predviđene analize kako bi se utvrdilo šta je uzrok i da se u skladu sa tim reaguje. Ako se utvrdi da je zbog obilnih krvarenja nastupila anemija, odnosno gubitak gvožđa u krvi, što se vidi iz analiza krvi, može da se da preparat koji bi to stanje popravio”, kaže za “Alo” ljekar koji je želio da ostane anoniman i dodaje da obilna krvarenja mogu da budu posljedica raznih zdravstvenih problema. 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)