KONAČNO: Oglasila se svekrva ubijene Bojane Milanović, evo šta je ona rekla

, , Comment closed

Nakon što je Bojana Milanović (24) zaposlena pri vojci izvršila samoubistvo u četvrtom mjesecu trudnoće, njena majka Snežana Milanović oglasila se i rekla kako sumnja u to da je Bojana izvršila samoubistvo, te je tom prilikom otkrila i u kakvom odnosu je Bojana bila sa svojom svekrvom.

Riječi Bojanine majke povrijedile su Ljiljanu Marinković, te je i ona odlučila da se oglasi povodom ovog nesrećnog događaja.

“Razumem reakciju majke kojoj se dete ubilo. Normalno je da sumnja i treba sve da se ispita jer ništa nije bolje od istine. Ne zameram nikome ništa, da je sreće da se radujemo svadbi i unučetu, a ne ovako.”

Ljiljana je kazala da ne zna da li je istina sve što je u medijima objavljeno a tiče se izjave Bojanine majke, koja sumnja da je njeno diiete izvršilo samoubistvo.

“Volela sam Bojanu kao svoje dete. Trudnoća joj je teško pala, stalno joj je bila muka, povraćala je i volela dugo da spava. To je jedan od razloga zašto mi nije padalo na pamet da idem i da je obilazim. Niko nije mogao da nasluti ovako nešto. A i da sam ušla, šta bih mogla da uradim”

rekla je vidno potresena žena i pri tome dodala da je čak i Joviša tog jutra na prstima ušao da je ne bi probudio.

Prema onome što ona govori, policija je uzela njegov i Bojanin telefon da izvrše provjeru poruka koje su jedno drugom slali.

“Pre tragedije Bojana je poslala poruku Joviši u kojoj je navela da joj je žao što je nesrećan sa njom. On ju je pročitao tek oko 11 uveče jer mu se telefon ugasio. I on se pita iz kog razloga mu je to poslala, jer da nije bio srećan sa njom, ne bi spremali svadbu. Uveren je da su se podjednako voleli. Joviša je bio srećan sa njom, on je Bojanu obožavao, radovao se detetu”

rekla je Ljiljana.

Ljiljana je pri tome rekla još i da rezultate obdukcije nisu dobili, ali da ih očekuju za dvije nedjelje.

 

(Kurir \ Udarni.net)