Biće najgledaniji: Ražnatovićeva u popularnom rijalitiju, evo i za koje novce…

, , Comment closed

Ovo se čekalo godinama.

Koliko je zapravo zanimljiv život Ražnatovića, pokazuje i to da je privatna produkcija odlučila da debelo plati, čak 100.000 evra kako bi pratili svaki korak Cecine nasljednice Anastasije Ražnatović.

Naime, kćerka folk dive Anastasija Ražnatović je dobila ponudu da učestvuje u bugarskom rijalitiju.

“Rijaliti bi bio nalik američkom u kojem učestvuje porodica Kardašijan. Zamišljeno je da Tasin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kajli Džener. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tasine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi sa drugaricama po klubovima”

kazao je izvor za “Kurir Stars” i pri tome dodaje da su osim toga Anastasiji ponudili i da joj unaprijed plate honorar:

“Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju fanova na društvenim mrežama. “

Međutim, ovo nije prva ponuda koju Ražnatovići dobijaju da budu dio nekog rijalitija, ali folk diva je svojevremeno imala čvrst stav o ulasku njene porodice u jedan ovakav program.

“Moj život je već rijaliti! Kardašijani su male bebe, u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostanenaša mala porodična tajna. Ni ja, ni moja deca nismo za to”

kazala je tada Ceca.

No, da li su u međuvremenu promijenili mišljenje, i da li ćemo ipak moći gledati Cecinu nasljednicu Anastasiju u ovom rijalitiju, ili u nekom od onih koji su aktuelni kod nas preostaje nam da vidimo.

 

(Kurir \ Udarni.net)