Biciklista šalje Zorana na robiju: Biciklista svjedočenjem ruši sve Marjanovićeve iskaze

, , Comment closed

Svjedočenje koje Zorana Marjanovića šalje na rodbiju…

Svjedok koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče iznio.

Milan Gradić posvjedočio da je 2. aprila na nasipu video Zorana i Jelenu, ali ne i Janu, što je u direktnoj suprotnosti sa Marjanovićevom izjavom da se ni za trenutak nije odvajao od deteta

Kako saznaje list “Kurir” nezvanično saznaje, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu vidio samo njenog supruga, ali ne i njihovu kćerkicu Janu, što je u suprotnosti sa Marjanovićevim iskazom.

Nisu se odvajali

Da napomenemo da je Zoran Marjanović na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

“Dete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dete o tome može da posvedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve”, kazao je osumnjičeni za ubistvo supruge.

Međutim, svjedok Gradić, koji je tog dana vozio bicikl na nasipu, iznio je drugačiju verziju.

Nije bio kod rampe

“Sećam se da sam vozio bicikl tog dana. Dok sam prolazio nasipom, ugledao sam muškarca i ženu, za koje sam posle saznao da su Zoran i Jelena. Ona je bila ispred, a on iza. Ne sećam se tačno gde je to bilo na nasipu, ali nije bilo kod rampe”, kazao je, kako nezvanično saznajemo, u svojoj izjavi Gradić.

Njegov iskaz se podudara sa izjavom koju je prošle nedelje dala Radosava Marković, žena koja je na dan zločina čuvala koze na nasipu. Ona je takođe svojim iskazom dovela u sumnju Marjanovićevu odbranu, jer je ispričala da je na nasipu tog dana s djevojčicom bio čovjek starijih godina, s kosom vezanom u rep, što je po svemu sudeći bio Jelenin svekar Vladimir.

Vladimir na nasipu

Na osnovu iskaza ova dva svjedoka može se zaključiti da su 2. aprila Jelena, Zoran i Jana zaista došli na nasip, ali da je, nakon što je Jelena otišla da trči, Zoran krenuo za njom, a s Janom ostao Vladimir, koji se u međuvremenu pojavio. Na osnovu toga se sumnja da je Zoran iskoristio trenutak kada je s Jelenom ostao sam i kada nikoga nije bilo u blizini i udarcima pajserom ili čekićem je ubio i ostavio leš u kanalu.

 

 

(Kurir/Udarni.net)