Bori se svim silama: Ovo je jedina ženska osoba koja pomaže Zoranu Marjanoviću da izađe iz zatvora

, , Comment closed

Nakon hapšenja supruga ubijene pjevačice Jelene Marjanović, Zorana Marjanovića krenula je velika borba.

Policija prikuplja i iznosi dokaze dok se Zoran bori i brani svim silama. Međutim osim njegove porodice još jedna osoba vodi borbu da Zoran bude pušten na slobodu.

U medijski fokus u vezi sa aktuelnom istragom i pritvorom Zorana Marjanovića, dospjela je i Zorica Zoka Mitrović, organizator programa na jednoj televiziji. Za nju su komšije Marjanovića tvrdile da je devojka najpoznatijeg udovca iz Borče, Zorana Marjanovića.

Kako ona smatra, Zoran je na pravdi boga završio iza rešetaka.

“Zoran je završio iza rešetka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten! U zatvoru je čovek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu. Obećavamo vam da će vrlo brzo izaći na videlo ko je ubica i da ce Zoran biti u svojoj kući, gde mu je i mesto”, odsečno je rekla Zorica Zoka Mitrović, koja je posle Jeleninog ubistva na Fejsbuku pokrenula podršku Zoranu Marjanoviću, dok se posle njegovog hapšenja, angažovala da mu nađe najboljeg advokata u Srbiji.

Zorica je odbila da komentariše šokantnu tvrdnju Zoranovog oca Vladimira, koji je poslije privođenja sina izjavio da je Jelena dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom Aleksandrom i da je ubica zapravo njen ljubavnik.

U vezi sa pitanjem da li je Jelena ubijena zbog ljubavnog trougla, jer je pored braka sa Zoranom, navodno, bila u vezi sa poznatim beogradskim biznismenom, ali Zorica Mitrović nije bila voljna za razgovor.

“Ne želim više ništa da vam kažem, da li vam je jasno?! Nemojte više ništa da me pitate”, povišenim glasom je uzvratila Zorica.

Na molbu da kaže da li je tačno da je ona u ljubavnoj vezi sa Zoranom, kao što tvrde komšije iz Borče i pojedine osobe sa kojima se prepucavala na Fejsbuku, uzvratila je oštro.

“To su laži! Što me pitate takve stvari? Je l’ vi mene čujete šta vam kažem”, odbrusila je.

Na pitanje da li se angažovala da Zoranu nađe advokata, pitali smo je da li je tačno da porodica Marjanović danas ide u kancelariju “Fila”, ona nije popuštala.

“Nevin čovek je u zatvoru! I neću više ništa da vam kažem”, drčno je poručila Zorica na kraju razgovora.

Komšije su takođe potvrdile da ona često dolazi u dom Marjanovića, i da je često viđaju u kraju.

 

 

(Kurir/Udarni.net)