Ceca dobila Karleušu na sudu: Nećete vjerovati koliko Jelena mora da plati Ceci

, , Comment closed

Popularna pjeačica Jelena je izgubila spor protiv Cece Ražnatović, koja je Karleušu tužila za duševni bol i kaljanje časti i ugleda. Dobro poznato suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše konačno je dobilo epilog.

Folk diva je dobila spor zbog uvreda koje je Karleuša uputila na njen i račun njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži “Facebook”, prenosi “Alo”.

Jelena je po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara.

“Ceca je 2014. godine podnela tužbu protiv Jelene pred višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma koje je Karleuša objavila. Naknadu štete je tražila zbog nanetog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda. Po presudi, Jelena mora Ceci da isplati 80.000 dinara i da plati sve sudske troškove, koji iznose 113.000 dinara”, kaže izvor dobro upućen u ovaj slučaj za “Alo”.

“Presudom od 2. novembra 2015. delimično je usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je to potvrđeno presudom Apelacionog suda u Beogradu 30. 3. 2016. godine”, sve je objasnio izvor.

 

(Alo/Udarni.net)