Ceca očajna zbog sina: Evo šta se zaista dogodilo i zašto je Veljko završio u policiji

, , Comment closed

Sin od popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović dao je iskaz u Laktašima i objasnio šta se dogodilo u ponedeljak, kada je s grupom mladića učestvovao u tuči

Ceca Ražnatović (43) zabrinuta je za sina Veljka (21), koji je u ponedeljak učestvovao u tuči grupe mladića u Laktašima u Republici Srpskoj tokom koje je korišćeno i vatreno oružje.

Sin Cece je u utorak saslušan u policiji, gdje je dao iskaz o incidentu u koji je i on bio umiješan. Banjalučka policija je u saopštenju navela njegove inicijale i potvrdila da je šest osoba osumnjičeno da su učestvovali u obračunu na parkingu u Laktašima.

Folk zvijezda se, kada je ova vijest objavljena u medijima, uznemirila jer nije znala o čemu se radi. Odmah je pozvala sina, ali on nije odgovarao na poruke i pozive.

“Ceca je poludela kad je čula da je njen sin ponovo učestvovao u tuči u Bosni. Milion puta mu je rekla da vodi računa kako se ponaša, da ne naseda na provokacije i da smiri strasti.”

Veljko je temperamentan i tjera po svom. On je mnogo vezan za društvo i zato je prošlog vikenda i nadrljao kaže za “Kurir” izvor blizak pjevačici i dodaje da mu se Ceca povjerila i otkrila kako je došlo do tuče.

“Veljko bi život dao za svoje prijatelje. Najpre je pokušao da smiri situaciju između mladića koji su se zatekli na parkingu. U prvom trenutku nije izgledalo da će doći do tuče”.

Skočio je tek kad je vidio da je vrag odneo šalu, da je stvar ozbiljna i da je njegov drug u opasnosti. Samo je želio da ga zaštiti. Veljko je kasnije rekao Ceci da to nije bilo ništa strašno i da se ne brine, ali ona se kao i svaka majka uplašila, završio je izvor.

Ceca se po ovom pitanju nije izjasnila zbog toga što se nije javila na telefon.

Kako prenose bosanski mediji, Veljko Ražnatović je na saslušanju u policiji rekao da je on na mjesto masovne tuče došao autom samo da bi izvukao druga i da nije učestvovao u incidentu. Nakon toga je, kako je izjavio, otišao s lica mjesta.

 

(Kurir/Udarni.net)