Cijela estrada jecala: Popularnoj pjevačici pozlilo zbog njegove smrti (FOTO)

, , Comment closed

Pola estrade pred najveći hrišćanski praznik bilo je u žalosti zbog smrti kompozitora Milorada Miće Nikolića, koji je sahranjen u subotu na Bežanijskom groblju. Za njim je plakala ne samo njegova udovica Ljiljana, već i bivša supruga Verica Šerifović. Pjevačica bila je veoma potresena odlaskom čovjeka sa kojim je i poslije razvoda nastavila druženje i poslovnu saradnju.

Kada je Mićino tijelo spušteno u grob, Šerifovićeva, koja je do tada uspjevala da ostane koliko-toliko smirena, počela je da jeca, a prva joj je pružila utjehu Ljiljana, koja ju je potom pozvala i da sjedne s njom na ručku koji je upriličen poslije sahrane, kada su zajedno evocirale uspomene na čovjeka koji je obilježio njihove živote.

Zajedno su bili i Ljiljanina djeca Ivana i Saša i Veričina kćerka Marija Šerifović, za koju je upravo Saša komponovao nekoliko najvećih hitova.

Pop zvijezda bila je vidno utučena zbog smrti bivšeg očuha, a ovaj događaj teško je pao i Nadici Ademov i Mirku Kodiću, kojima je pozlilo, prenosi Kurir.

Mlada “Grandova” zvijezda je odmah nakon vijesti o smrti Miće Nikolića napisala na Instagramu da je legendarni muzičar u velikoj mjeri zaslužan za njen uspjeh  a čuveni harmonikaš bio je njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik.

 

 

 

(Avaz/Udarni.net)