Da li je moguće: Popularni pjevač Aca Lukas zabranjen u Grandu (FOTO)

, , Comment closed

Šta se dešava, da li je moguće ?

Popularni pjevač Aca Lukas koji se nalazi u žiriju najgledanijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” doživjeo je veliko razočarenje. Njegova pjesma koja je bila jako popularna “Voliš li me” zabranjena je u Grandu.

Nekadašnji menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković, podnio je tužbu protiv više lica, uključujući i njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika Aleksandra Vukasnovića to jest Ace Lukasa, zbog neovlašćenog objavljivanja materijala na Jutjubu.

“Tužio sam Lukasa, KVZ music i Petra Boračeva iz Bugarske, koji su mi pokrali prava i bez moje saglasnosti emitovali i naplaćivali od Jutjuba novac za prava koja pripadaju meni. Drugim rečima pokrali su me i izvršili krivično delo piraterije, za šta će tek dobiti krivičnu prijavu. Uz tužbu kod našeg pravosuđa, ovo društvo će biti tuženo i kod međunarodnih sudova. Osim toga hoću da naglasim da ću tužiti svakog ko mi pokrade prava. Na primer, Grand produkciju i još neke TV stanice kod nas i u regionu, kao i sve klubove i institucije preko kojih Lukas nastupa i naplaćuje svoje usluge u kešu ili preko žiro računa, a to mora da se utvrdi” izjavio je Mirković.

Ovo nije prva tužba Mirkovića protiv Ace Lukasa. Pijre dvije godine, da napomenemo Mirković je dobio Lukasa na sudu zbog izdavanja mjenica bez pokrića.

 

(Senzacija/Udarni.net)