Da li je na pomolu razvod braka: Suzana Jovanović šokirala izjavom o Saši Popoviću

, , Comment closed

Nevjerovatno šta se događa na estradi…

Svi znaju da je direktor “Grand” produkcije Saša Popović prije braka sa Suzanom imao veze sa pojedinim pjevačicama.

Suzana Jovanović već 22 godine pruža bezrezervnu podršku mužu Saši Popoviću. Toliko je sigurna u njihov brak da joj ne smeta što on sarađuje s pojedinim bivšim devojkama.

Saša je prije braka sa Suzanom bio u vezi s nekoliko njenih koleginica, od kojih su najpoznatije Lepa Brena i Zlata Petrović, a sa njima i danas sarađuje, pa se mnogi pitaju da li je pjevačica zbog toga ljubomorna.

“Ne smeta mi što sarađuje s bivšim devojkama! Ja sam njegova supruga i majka njegove dece. Veoma smo ponosni jedno na drugo i imamo međusobno poverenje. Ostvarenim i ispunjenim ljudima ništa ne smeta. Samo ljudi koji imaju komplekse i pate od nečega mogu da zameraju takve stvari”, rekla je pjevačica, koja je nedavno izjavila da je njen muž bio veliki švaler. Naravno, prije braka s njom.

Jovanovićeva je ponosna kad njene koleginice kažu da Sale izgleda bolje nego prije 20 godina i smatra da je ona zaslužna za to.

“Ponosna sam na sebe jer se ja brinem o njegovom zdravlju, izgledu, načinu života, šta jede, kako spava, koliko spava…. I rezultati su vidljivi!”, rekla je kroz smijeh folk pjevačica i dodaje da, iako Sale mnogo radi, uvijek nađe vremena jedno za drugo.

“Kada nije na poslu, Sale i ja smo non-stop zajedno. Često putujemo i nismo mnogo razdvojeni”, završila je Suzana, koja s Popovićem ima ćerku Aleksandru, dok iz prvog braka ima sina Danijela, kojeg je Saša prihvatio i obezbijedio mu posao u “Grandu”.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)