Da li je rasplet zločina pri kraju: Evo gdje je posljednji put viđena Jelena Marjanović živa

, , Comment closed

Otkriveno gdje je tačno posljednji put viđena popularna pjevačica Jelena Marjanivić, da bude još jasnije ovu izjavu nije dao niko od porodice Marjanovića…

Posljednji put da je neko vidio živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena!”

Sestra tragično preminulo pjevačice, Teodora Krmanović je u potresnoj ispovijesti za “Blic” ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode da bi pjevačica Jelena mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pjevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gdje je njeno tijelo pronađeno 3. aprila 2016. godine poslije oko 20 sati potrage.

“Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu”, kazala je sestra Jelene Krsmanović.

Jelenu su u petak posljednji put vidjeli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

“Ona je posljednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dijete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je poslije toga niko nije ni vidio ni čuo”, ističe Teodora koja je odlučna u namjeri da moraju razriješiti ubistvo njene sestre.

Da napomenemo da je suprug popularne pjevačice Marjanović ranije izjavio da je 2. aprila 2016. bio sa suprugom i kćerkom na nasipu u Borči.

Jelena je, prema njegovim riječima, trčala nasipom dok se on navodno igrao sa kćerkicom. Nestanak supruge je prijavio oko 20 časova, a njeno tijelo je policija pronašla sutradan. Viši sud u Beogradu je osumnjičenom na prijedlog tužilaštva odredio pritvor zbog bojazni da će uticati na svjedoke i ometati istragu. Na teret mu se stavlja krivično djelo teškog ubistva, za koje može biti izrečena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

 

(Novi/Udarni.net)