Dara Bubamara ponovo slobodna: Evo kakvog muškarca traži pjevačica

, , Comment closed

Jenda od velikih zvijezda i popularnih pjevačica na starom kontinentu Dara Bubamara otvoreno je pričala kakvi je to muškarci interesuju i šta očekuje od svog novog partnera.

Naime fanove Dare Bubamare je zanimalo da li je bitno da muškarac bude mlađi ili stariji od nje, na šta je pjevačica odgovrorila:

“Iskrena da budem, nema pravila. Jednostavno, mora da postoji neka hemija da bih se zainteresovala za nekog muškarca. Nisam od onih devojaka kojima je bitno da im muškarac bude situiran i uspešan, već mislim potpuno drugačije. Nisam od žena koje interesuje finansijska moć, uspeh muškarca ili nešto treće. On mora da bude lep, da ima manire i da se brine o sebi, jer to pokazuje da će, kada budemo zajedno, brinuti o meni”, kazala je pjevačica.

Ali osim toga fanovi su bili radoznali pa su htjeli da znaju šta prvo primijeti na muškarcu, a i šta joj se ne dopada:

“Teško pitanje, pošto nisam od onih žena koje samo sede po restoranima i gledaju muškarce. Ali, odgovoriću na to pitanje. Primetim da li je neko lep, njegov pogled, oči, usta, kakve je građe… Sve to mi je jako bitno. Ne sviđa mi se ako je muškarac debeo i ako je neuredan, jednostavno se vidi da ne vodi računa o svom izgledu. Često se dešava da mi za oko zapadne i kakav stav ima neki muškarac, kako se ponaša i gestikulira dok govori”, odogovirla je Dara Bubamara

Na kraju je pjevačica dodala da je sada sasvim zadovoljna kako izgleda i da ne planira nikave korekcije na sebi da radi.

 

(Svet/Udarni.net)