Definitivno kraj: Lepa Brena dobila novu snajku, Živojinović raskinuo sa djevojkom (FOTO)

, , Comment closed

Definitivno je došao kraj. Lepa Brena je dobila neočekivano drugu snajku. Niko se nije nadao da bi lijepa glumica mogla da bude dio ove porodice.

Sin Lepe Brene je sve bliskiji sa lijepom glumicom Draganom Mićalović. Dragana i Stefan viđeni su prošle nedjelje u jednom beogradskom restoranu.

“Bili su veoma slatki. Stefan je sve vreme grlio Draganu, nešto joj šaputao na uvo, ona je bila nasmejana. Kako je vreme prolazilo, bili su sve opušteniji jer je bila gužva u restoranu i mislili su da ih niko ne primećuje”, kazao je izvor.

Dragana je potvrdila da se druži sa Stefanom, ali ništa više od toga nije željela da otkriva.

“Nikad ne komentarišem svoj privatni život, pa ne bih ni sad. Mogu samo da kažem da se Stefan i ja družimo”, kazala je Mićalovićeva.

Njih dvoje su takođe viđeni i kako se zajedno provode u jednoj kafani, nakon premijere filma “Zona Zamfirova drugi deo”, a poslije žurke su navodno zajedno napustili lokal.

Da napomenemo da je Živojinović bio u vezi sa Doroteom, ali se se poslednji put zajedno pojavili u javnosti u decembru prošle godine. Iako su zajedno zimovali na Kopaoniku, Dorotea je Novu godinu dočekala u Beogradu, a Stefan na planini što samo potvrđuje saznanja da njih dvoje više nisu u ljubavi.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)