Deni Kadrić gazi velike hitove: I pored “Zvezda Granda” Denis Kadrić ne prestaje oduševljavati

, , Comment closed

Denis Kadrić (30) iz Velenja predstavio se u ponovo u najgledanijem muzičkom takmičenju “Zvezda Granda”. Već nakon prve pjesme i spuštanja zidova Marija i Jelena su istrčale na scenu da pozdrave prošlogodišnjeg kandidata koji je ostavio veliki utisak na njih.

Na kraju nastupa kojim je sve u studiju podigao na noge, Denis je dobio šest glasova.

“Nisi mi se prošle godine nešto dopadao, ali ti si novi Južni vjetar. Ti si novi Sinan, novi Mile. Svaka čast”,

,kazao je Aca Lukas. Marija je priznala da joj se dopalo njegovo izvođenje, ali da kad razgovara sa njom treba da stavi mikrofon ispod miške. Članovi žirija su ga pohvalili da je mnogo bolji nego što je bio prošle godine.

“Ti si Denise zvijezda“, rekla mu je JK, a on je bez ustezanja rekao: “Onda smo se pomirili. Nema problema”. Članica žirija je nastavila da ga hvali: “Ti si večeras pjevao, ponašao se nastupao kao jedna prava zvijezda”. Tajanstveni se nije složio sa članovima žirija i imao je zamjerke na Denisov nastup, a pogledajte i konačnu odluku produkcije.

Međutim Denis Kadrić i pored takmičenje “Zvezde Granda”, gazi velike hitove, velikih pjevača kao što su Kuki, Šaban, Kemal, Mile… Denis Kadrć sve to dijeli sa mnogobrojnim prijateljima i fanovima na svom društvenoj mreži Facebook, koji su oduševljeni njegovim pjevanjem. Sve to prati njegov dobar prijatelj klavijaturista, koji je čak bio u nekoliko slučaja i podrška Denisu u “Zvezdama Granda”.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)