Do sada neobjavljeno: Evo kako se monstrum iživljavao nad Jelenom Marjanović (FOTO)

, , Comment closed

Zastrašujuće. Ovo je mogao da uradi samo čovjek bez duše.

Do sada neobjavljeno. Popularna pjevačica Jelena Marjanović ubijena je na brutalan način od strane monstruma. Ovakav slučaj ubistva još nije zabilježen.

Pjevačica Jelena Marjanović ubijena je sa najmanje deset udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, a od siline udaraca polomljeno joj je i nekoliko zuba.

Nesrećna žena, prema onome što su stručnjaci medicine otkrili, u vodi je bila nekoliko sati iako je utvrđeno da je vrijeme smrti između 17 i 18 sati 2. aprila prošle godine. Njeno telo je pronađeno tek narednog dana.

“Na telu Jelene Marjanović konstantovane su brojne povrede. Kosti na rukama su polomljene a ima i ogrebotine, što ukazuje da se borila sa ubicom. Međutim, ono što je posebno interesantno i ukazuje na to da je zločinac pažljivo prikrivao tragove jeste činjenica da ispod njenih noktiju nema DNK tragova koji bi nesumnjivo otkrili ko je počinilac. Kod ovakvih, odbrambenih povreda, biološki materijal je gotovo uvek prisutan ispod njih”, rekao je izvor beogradskih medija.

On takođe otkriva da je tijelo nesrećne žene bilo puno vode, kao i da su joj četiri rebra naprsla.

“Osim modrica i ogrebotina po rukama, slične povrede uočene su i na leđima. One su mogle da nastanu tokom borbe, ali i kada je ubica pokušao da se otarasi tela. I povrede rebara, prema mišljenju stručnjaka, mogle su da nastanu tokom prebacivanja tela s mesta ubistva do mesta na kom je pronađeno” , rekao je on.

Dokazi koji su istražitelji prikupili tokom istrage koja traje skoro punih godinu dana ukazuju da je Jelenin ubica imao dva pomagača. Jedan od njih, kako otkrivaju izvori, najverovatnije je misteriozni biciklista.

“Na telu Jelene Marjanović pronađeni su biološki tragovi dve osobe koje su joj bliske. Zasad je odbačena mogućnost da je jedna od njih učestvovala u zločinu, dok se umešanost druge osobe još uvek analizira u sklopu sa svim ostalim dokazima koji su prikupljeni”, kazao je izvor.

Da napomenemo da je prema informacijama istrage, ključni DNK tragovi otkriveni su na donjem vešu i gumici za kosu pkavačice Jelene Marjanović.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)