Sramno: Dok se Jelena Karleuša hvali luksuzom, evo gdje žive roditelji Duške Tošića (FOTO)

, , Comment closed

Dok se popularna pjevačica hvali sa luksuzom, nevjerovatno je gdje žive roditelji njenog muža Duška Tošića.

Popularni nogometaš Duško Tošić inače i suprug Jelene Karleuše, odrastao je u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Njegovi roditelji i dalje žive u ovom mjestu, vrlo skromno, iako im je fudbaler sagradio novu kuću.

Mala trošna kuća smještena je na samom kraju ulice nadomak pruge, a iza nje nalazi se ograđeni dio dvorišta koji je u stvari kokošinjac. Gospođa Tošić bila je izuzetno ljubazna, ali nije želiela da daje izjave za medije.

“Ma ne mogu ja ništa da pričam. Ne mogu stvarno, neću da se mešam”,  iako i dalje ljubazna, Duškova mama i svekrva Jelene Karleuše odbijala je da bilo šta kaže.

Na pitanje da li joj snajka i Duško dolaze i viđa li često unučiće, kaže:

“Pa dolazu! Kad su tu, oni dolazu. I, eto, ne mogu više ništa da kažem”, kazala je Duškova mama, koja ni na pitanja o snajki nije htela da odgovara.

“Ma neću ništa, posle bude ja nešto pričala”, odmahnula je rukom, podigla kofu sa kukuruzom i otišla u pravcu kokošinjca.

Za razliku od Duškove majke, komšije su izuzetno bile raspoložene pa su novinarskoj ekipi pokazali i gdje se nalazi nova kuća koju je Tošić u međuvremenu sagradio.

Ona je odmah preko puta kuće njegovih roditelja, tik uz prugu, a ako zanemarite blatnjav put kojim se do nje dolazi, izgleda baš lijepo. Komšija je otkrio da Duškovi roditelji ipak ne odlaze u novu kuću kad u njoj nikog nema.

“Ma šta će im to. Oni imaju svoje. Mi smo vam svi ljudi koji smo odavde takvi. Volimo ono što već imamo. A ta je kuća za Jelenu i njega i za njihovu decu. Duško je sad u Turskoj, ali kad je tu, dolaze često. On je to i podigao da imaju gde da budu kad su ovde, jer tamo u staroj kući nema baš mesta”, govorio je komšija za “Blic”.

 

(Svet/Udarni.net)