Ekskluzivno: Sve o TREĆOJ TRUDNOĆI otvoreno ispričala JELENA KARLEUŠA…

, , Comment closed

Araktivna pjevačica Jelena Karleuša je u braku sa svojim suprugom Duškom još od 2008. godine i imaju dvije prelijepe kćerkice Atinu i Niku.

Međutim, uprkos tome što bi Duško volio da dobiju i sina, Karleuši ne pada na pamet da ponovo rađa jer je ubijeđena u to da ne bi preživjela treći porođaj. 

Za “Informer” “Mala od skandala” je rekla da je na tu temu stavila tačku zbog toga što ima ozbiljnih problema sa zdravljem.

Pjevačica je sigurna da bi je drugo stanje dokusurilo.

“Kad je rađanje u pitanju, od mene je dosta. Nisam sa zdravljem najbolje, tako da bi me trudnoća dokusurila. Duško bi želeo da imamo bar još jedno, ali sam mu rekla da na to zaboravi, jer ne mogu više”

kazala je Karleuša i pri tome je ponosno dodala i da su obje njene trudnoće bile planirane:

“Kad smo se Duško i ja upoznali on je imao 21 godinu, a sa 23 već je imao dve ćerke. Iskreno, ja sam planirala i Atinu i Niku, a on nije. Sad Duško želi treće, a ja stvarno ne mogu. Sećam se da kad smo dobili ćerke da je stalno ponavljao da je još premlad da bi imao decu. Međutim, to se tako brzo promenilo i sad kaže da je najsrećniji otac na svetu. “

Karleuša je rekla i to da uprkos tome što su njene kćerke rođene istog dana, po ponašanju su potpuno različite:

“Atina i Nika su rođene u isti dan, u isti sat, jedna je 2008. a druga 2009. godište, ali totalno su različite. Jedna je buduća velika zvezda, druga je povučena, moguće da će biti veterinar, druga je povučena, moguće da će biti veterinar. Jedna voli da jede, druga ne. Niki smetaju blicevi, Atini ne”

kazala je Karleuša.

Najbitnije od svega joj je da njene nasljednice izrastaju u normalnu djecu.

“Njih dve nisu toliko svesne ko smo Duško i ja. Ne znaju ni ko su druge javne ličnosti u Srbiji, ni ko su zvezde. Gledaju dečje crtaće i filmove i slušaju pesmice. Dešavalo se da iz škole dođu kući fascinirane što im je neka devojčica tražila da joj donesu mamin autogram. I uvek me pitaju zašto se svi slikaju sa mnom. Ja im u šali kažem zato što nisu normalni”

kazala je Jelena.

Jelena i Duško su dugo vremena u braku, a pjevačica nam je otkrila recept za njihov savršeni brak:

“Recept za uspešan brak je što smo često razdvojeni, pa se uželimo jedno drugog. U današnje vreme su svi sebični i ljudi se brzo međusobno zasite, niko ne želi da toleriše ili trpi. Mi se puno volimo i jako malo trpimo”

govori Karleuša.

Njihova starija kćerkica je za svoj rođendan tražila konja, a mlađa nije tražila ništa.

“Atini smo rekli da nema šanse da joj kupimo konja. Ako bude želela da ide u školu jahanja i da trenira, ispunićemo joj tu želju. Mada, i do sada za većinu poklona koje je tražila sam rekla da nema šanse, pa ih je naknadno sve dobila. Sa druge strane, Nika nije imala nikakve posebne želje”

 

(Srbija Danas \ Udarni.net)