Velika radost: Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović uskoro BAKA

, , Comment closed

Vjerovatno najsrećnija majka i buduća baka…

Popularna folk pjevačica i veliko ime domaće estrade Svetlana Ceca Ražnatović uskoro bi mogla da postane baka.

Cijelu ovu radosnu priču je otkrio njen sin Veljko. Veljko Ražnatović otkrio je da on i njegova vjerenica Bogdana Rodić intenzivno rade na potomostvu i da jedva čeka da svojoj majci Svetlani Ceci Ražnatović podari prvo unuče!

Nasljednik folkerke učestvovao je u subotu uveče na boks meču u Jagodini, a sa njim je stigla i mlada ljepotica iz Titela. Da se mladi Ražnatović zaljubio do ušiju, pokazivao je cijelo veče, pa se, osim tokom borbe, nije odvajao od Bogdane. Čim je izašao iz ringa, Veljko je najprije prišao djevojci i snažno je zagrlio i poljubio.

Cecin i Arkanov sin otkrio je da sa Rodićevom ima velike planove, a priznao nam je i da rade na potomstvu.

“Bogdana i ja se odlično slažemo, zaista je divna devojka. Ona moja srećna zvezda i mora pred svaki meč da mi poljubi obe ruke! Mnogo se piše i komentariše naša veza i našim roditeljima se stavljuju u usta reči koje nisu rekli. Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba, otkrio je Veljko za Kurir i dodao da sa verenicom, koju već naziva ženom, uskoro odlazi na prvi zajednički odmor.

“Uskoro idem sa ženom na odmor na dve nedelje. Moram malo da dođem sebi, naporno sam trenirao od novembra i od tada nisam stao. Imao sam svakodnevno po tri treninga, stalno samu u mašini, kaže Veljko, koji je u žestokoj borbi na meču u Jagodini nokautirao Italijana Danila Staćonea, koga su lekari vratili u život.”

“U jednom trenutku sam se uplašio, video sam da čovek ne dolzi sebi i nije mi bilo svejedno. To je boks, svako potpiše odgovornost i uđe u ring. U boksu imam ambicije da budem prvak sveta i učiniću sve da to ostvarim. Ništa drugo me ne zanima rekao je Veljko i dodao:”

“Čuo sam se sa mamom odmah posle meča i čestitala mi je. Ona je prvi put pratila moj meč, i to preko interneta jer je na Kipru sa tetkom i ujakom. Najsrećnija majka na svetu.”

 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)