Estrada u šoku: Napadnuta popularna Jelena Karleuša, htjeli da je ubiju

, , Comment closed

Nevjerovatno, napdnuta popularna pjevačica i velika zvijezde Jelena Karleuša.

Nesvakidašnji događaj koji je zaprepastio javnu scenu. Na popularnu Jelenu Karleušu nasrnuli su fanovi folk pjevača Sinana Sakića nezadovoljni načinom na koji se ona podsmijava pjevaču dok komentariše takmičare u Zvezdama Granda.

Name, Karleuša je prije tri nedjelje, dok se vraćala s nastupa u inostranstvu, u avionu srela Sinana, koga je često prozivala u Zvezdama Granda. Prišla mu je i započela razgovor.

“Tada joj je on rekao: Pa, sestro moja, šta mi to radiš? Zar ti da me tako blatiš? Otkad to moje pesme ne valjaju za tebe?”, govori izvor koji se zatekao na licu mjesta, i dodaje:

“Sinana je mnogo pogodilo to što je JK u Zvezdama Granda javno govorila da je Sakićeva muzika džiberska i seljoberska. To joj je zamerio, ali se ona nije dala. Ponavljala je da je od svog mišljenja ne odustaje, ali da nikako nije htela da ga uvredi. Dok su oni diskutovali, u razgovor su se umešali momci koji su sedeli u njihovoj blizini, pa je situacija brzo došla na ivicu incidenta. Njih četvorica su ljubitelji Sinanove muzike, pa su napali Karleušu. Svašta su joj govorili, bili su brutalni prema njoj. U jednom momentu je delovalo kao da će doći do tuče, u kojoj bi verovatno Karleuša izvukla deblji kraj. Tada smo Sinan i ja smirili situaciju i zamolili momke da se udalje, kako ne bi nastao haos u avionu. Tako je Jelena, na sreću, izbegla batine”.

Folk pjevača su pogodile Jelenine prozivke zato što su njih dvoje bili prijatelji, čak je trebalo i da snime duet!

“JK često na nastupima peva Sinanovu pesmu „Otkad sam se rodio“ i to svi znaju, postoje snimci na internetu gde se to može videti. Pre nekoliko godina predlagala je Sinanu da snime duet i on je pristao, ali se to kasnije izjalovilo. Zato je Sakiću bilo krivo kad ga je ona prozivala”, zvršio je izvor “Kurira”.

 

(Svet/Udarni.net)