Evo gdje je trenutno i šta radi Zoran Marjanović optužen za ubistvo supruge

, , Comment closed

Evo gdje je i šta radi Zoran Marjanović koji je optužen za ubistvo svoje supruge…

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, pjevačice “Granda”, u Okružnom zatvoru pije lijek buprenorfin, poznatiji kao “bup”, koji se koristi za liječenje zavisnika od heroina, saznaje “Kurir”.

Marjanović je uhapšen 15. septembra 2017. godine i od tada se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je prije dvije godine na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović. Odlično obaviješteni izvor Kurira kaže da Marjanović duže vrijeme uzima buprenorfin i da do njega dolazi trampom sa drugim osuđenikom.

“Marjanović na računu uvijek ima novca i parama kupuje boksove cigareta, koje potom trampi za kutije ovih tableta. Osuđenik koji trguje sa Zoranom kutiju „bupa“ vrednuje oko 4.000 dinara, iako košta duplo manje. Kad Marjanović kupi dovoljnu količinu cigareta, oni se dogovore da u jednoj od prostorija CZ obave trampu”, objašnjava izvor koji je u toku događaja.

On kaže da ljekari “bup” propisuju isključivo heroinskim zavisnicima i da ga je vrlo teško nabaviti bez recepta.

“Narkomani ga često kradu iz apoteka ili od pacijenata, jer ga koriste kao zamjenu za drogu. Da li je Zoran koristio ili koristi heroin, ne znam i ne želim da tvrdim, ali je čudno to što ilegalno kupuje i pije ovakvu vrstu lijekova” kaže izvor.

Kako tvrdi sagovornik Kurira, osim lijeka za odvikavanje od narkotika, Marjanović pije i sedative poput bensedina, bromazepama, lorazepama i ksalola.

“Zoran pije brdo različitih tableta. Nakon što je došao u CZ, on se relativno dobro držao. Međutim, kako je vrijeme prolazilo njegovo stanje počelo je da se pogoršava, vjerovatno kad je shvatio da neće izaći iz pritvora, kako se u početku nadao. On se ponekad ponaša kao da svijet ne vidi onakav kakav zaista jeste. Često pominje kćerku Janu i roditelje, a za sebe govori da je žrtva i da nevin leži u zatvoru”, rekao je sagovornik.

Da napomenemo da je optužnica protiv Marjanovića vraćena na dopunu jer je sud naložio da tužilaštvo kao svjedoka sasluša Zoranovu i Jeleninu kćerku Janu. Njeno saslušanje, međutim, još uvijek nije zakazano.

 

 

 

(e-turneja@Udarni.net)