Evo kako je pao Zoran Marjanović: Policiji ga predao otac Vladimir Marjanović (FOTO)

, , Comment closed

Osumnjičeni za ubistvopopularne pjevačice Jelene Marjanović uhapšen nakon što je pronađen pjevačicin tajni telefon, koji je njegov otac Vladimir nakon njene smrti uzeo da koristi, pa ga izgubio na ulici.

Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, pjevačice “Granda”, iza rešetaka je smjestio otac Vladimir, otkriva list “Kurir”. Naime, Zoran je uhapšen nakon što je pronađen mobilni telefon koji je njegov otac nedavno izgubio, i to je, kako saznajemo, zasad najjači dokaz koji istraga ima protiv pjevačicinog supruga.

Da napomenmo da je mobilni telefom Jelene Marjanović pronađen sedam dana prije hapšenja njenog supruga u Borči. Mladić koji ga je pronašao sa ocem ga je odnio u policiju, a istražitelji su uspjeli da povrate podatke iz oštećenog telefona i otkriju da su ga koristili pjevačica i njen svekar nakon ubistva.

“Članovi porodice Marjanović pronašli su mobilni telefon posle Jelenine smrti u njenim stvarima. Zanimljivo je da su ovo prećutali policiji, iako su ranije predali aparat koji je ona ostavila u kući kad je otišla da trči. Pretpostavlja se da se Vladimir, videvši da je reč o modernom androidu, polakomio i odlučio da ga zadrži za sebe”,  rekao je izvor upućen u istragu.

 

 

(Kurir/Udarni.net)