Evo šta se krije iza boravka Marjanovića u zatvoru i zbog čega je još uvijek iza rešetaka

, , Comment closed

Zoran Marjanović optužen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović nalazi se još uvijek pod policijskim nadzorom. Prema posljednjim saznanjima Marjanović se nalazi u zatvoru iz razloga da ga ne bi ubila mafija, sve dok zločin u Borči ne bude riješen!

Prema informacijama koje policija ima, ubistvo pjevačice Jelene Marjanović (33) je bilo naručeno i organizovano, a u kriminalnu grupu koja je izvršila zločin uključen je veliki broj moćnih ljudi, zbog čega je policija procijenila da ovom mladom udovcu prijeti velika opasnost sve dok ne otkriju ubice!

Prema saznanjima koje “Alo!” ima, Zoran je izolovan iza rešetaka zbog indicija da je Jelena ubijena u mafijaškom obračunu te da je on u opasnosti jer previše zna!

“Očigledno je da porodica Marjanović ima neka saznanja o ubistvu, koja uporno krije! Moguće je da je Jelena zaista imala veze i vezice i da bi istina o tome bila velika bruka za celu porodicu, zbog čega svi oni ćute. Možda Zoranu preti opasnost upravo zbog tih vezica? Za sada možemo samo da nagađemo o tome i da čekamo da li će se pojaviti dodatni dokazi “

rekao je bivši operativac Državne bezbjednosti, Božidar Spasić, koji je pri tome dodao i da uskoro treba očekivati rasplet.

 

(Alo \ Udarni.net)