Fanovi zabrinuti: Pjevačica Sanda Afrika doživjela saobraćajnu nesreću

, , Comment closed

Popularna pjevačica doživjela je saobraćajnu nesreću.

“Nakon što je završila snimanje jedne emisije, Sandra se uputila ka muzičkom studiju, gdje završava pripreme za svoj prvi studijski album, ali je ispred samog studija doživjela neprijatno iznenađenje kada se u njeno vozilo zakucao automobil kojim je vozač nevješto upravljao “, govori izvor i dodaje:

“Sandra je, prilikom dolaska u studio, ugledala zgodno parking mjesto, a vozač koji je bio parkiran nasuprot njoj želio je da pokrene svoje vozilo i prilikom isparkiravanja uspio je da udari njen auto. Drugi vozač se svom silinom zakucao u Sandrin automobil, a ona je najprije bila uplašena, ali se brzo pribrala. Sretna okolnost je da je Sandra veoma sporo vozila jer se tom prilikom uparkiravala i zbog toga je oštećen samo njen auto. Ona se baš uplašila, ali je dobro”, otrkio je izvor koji kaže da su pjevačica i čovjek čiji je automobil udario u njen brzo riješili problem.

Nakon svega pozvali su pjevačicu na šta je odna odgovorila:

“Sve je okej. Jeste, tačno je, čovjek nije obratio pažnju, nije gledao i zakucao se otpozadi u moj auto na parkingu, ništa strašno. Svi smo dobro, nema tu ni neke velike štete. Čula sam se poslije toga sa njim, sve smo regulisali, tako da – nema potrebe da brinete. Ja sam već van zemlje, otputovala sam, tako da vam je jasno da sam dobro”, kazala je Sandra Afrika.

 

(Ekspressmag/Udarni.net)