Glavnom forezničaru se javio taksista: Iskaz koji mijenja sve, evo šta se tačno desilo

, , Comment closed

Nakon dugo vremena Srbija čeka da se riješi ovaj monstruozni zločin…

Jedan beogradski taksista tvrdi da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči vidio kako se Jelena Krsmanović Marjanović svađa sa mlađim muškarcem pored crvenog automobila i kako nakon rasprave nevoljno ulazi u auto, koji odlazi ka Borči – to je rekao Nenad Šipka, fornenzičar iz Novog Sada, koga je angažovala porodica ubijene pjevačice kako bi utvrdio rekonstrukciju tog misterioznog zločina.

On tvrdi da ga je nedavno pozvao čovek koji mu se predstavio kao taksista.

“Rekao je da je 2.aprila prošle godine oko 16 sati u Borči kod nasipa video kako Jelena trči nasipom, a zatim silazi na glavni put. Kako je rekao, tu je bio parkiran jedan auto crvene boje. Čovek je zapazio da je auto otpozadi zatupastog oblika i da je korejsko-japanske proizvodnje”, prepričava Šipka šta mu je svjedok ispričao u telefonskom razgovoru, koji je on i snimio.

Kako je rekao, u tom autu je bio mlađi muškarac.

Šipka kaže da mu je taksista rekao kako se Jelena sa tim muškarcem svađala svo vrijeme, raspravljali su se ispred auta. Prema riječima taksiste – taj muškarac ju je ubjeđivao da uđe i pođe sa njim, ali je neko vrijeme to odbijala, i to se moglo utvrditi na osnovu njene gestikulacije, a onda je pristala da uđe u vozilo nakon čega su je odveli ka Borči.

“Na osonovu informacija kojima sam raspolagao, uradio sam delimičnu rekonstrukciju Jeleninog ubistva i idalje stojim iza toga da ona nije ubijena na mestu gde je nađeno njeno telo. Sva saznanja i svi podaci do kojih sam došao, govore u prilog tome da je ona ubijena na nekom drugom mestu, a da je u kanal naknadano doneta i bačen. Svaki novi svedok koji se pojavi može doprineti rasvetljavanju  događanja”, rekao je Šipka.

Ovom prilikom on je pozvao taksistu da dođe u policiju ili tužilaštvo i da njima iznese svoja saznanja.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)