Haos na estradi: Zbog Rade Manojlović odlijepili Haris Berković i Saša Popović (FOTO)

, , Comment closed

Za popularnom pjevačicom Radom Manojlović odlijepili Saša Popović i mladi pjevač Granda, Haris Berković. 

Ne samo da ju je čekao njen dečko Haris Berković već ju je čekao i direktor Saša Popović. Radmila je na snimanje emisije “Grand specijal” došla sa dva i po sata zakašnjenja. Pjevačica Rada Manojlović poznata je kao neko ko stalno kasni, ali je ovaj put pretjerala.

“Svi dobro znaju da Rada zbog obaveza i nastupa sa kojih dolazi pravo na emisije kasni, ali je ovog puta preterala. I Haris, i Saša su navikli da je čekaju ali kada je prošlo dva sata svi postali nervozni. U studiju su bili i Stoja, Čeda Čvorak i Ilda. Niko nije mogao da veruje da je nema”, navodi izvor koji se zatekao na licu mjesta.

“Zvali su je nekoliko puta, a ona ih je uveravala da stiže. Na kraju je Popović potpuno pukao jer više nisu znali šta da rade, pa je tražio od kamermana, organizatora i režije da se uključe i da će početi emisiju bez nje”, govori izvor.

On ističe da je Rada u posljednjem trenutku utrčala u emisiju.

“Taman kada je Saša počeo da najavljuje goste, Rada je stigla i utrčala u studio. Sela je brzo i nije bilo vremena za pravdanje ili raspravu”, ovim je završio izvor.

 

(Alo/Udarni.net)