HAOS U RIJALITIJU: Sa noževima u rukama izbila žestoka svađa između zadrugarki

, , Comment closed

Neposredno pred agresiju Bore Santane nad Macom Diskrecijom, desila se svađa između ove tri učesnice rijalitija, a glavni izazivač svađe bila je Saška Karan, te je sve to prethodilo svađi vjerenika.

Naime, u pismu Velikog šefa, povodom novog zadatka, jasno je navedeno da ukućani zadatak sjeckanja luka i šargarepe moraju obavljati u kuhinji.

No, upkos pismu Dragica Janjičić uzela je svoj materijal za rad i ipak sjela za sto u dnevnoj sobi, dok je Maca Diskrecija čučnula pored kuhinje.

Ovakvo ponašanje zasmetalo je pjevačici Saški Karan, te je ušla u svađu sa Macom i Dragicom..

“Ja ne mogu da stojim, nemam dotok kiseonika kada stojim”

govorila je Dragica.

“Neću tako da radim. Ako neće da rade kako treba, ne moraju! Bane, nađi druge žene koje hoće da rade. Ja kada se prihvatim nečega, ja to uradim. Neću da radim za džabe! Maco, ustaj brže! “

glasno je rekla Saška Karan.

No, cijela ova rasprava nije mogla proći bez Mikija, umiješao se i rekao Dragici da nju niko ne tjera da radi ovaj zadatak, te da je možda najbolje da prekine sa sjeckanjem povrća.

To joj nije bilo dovoljno, te je Saška počela da se svađa i sa Macom, nakon čega je ovim cimerkama oduzela pribor za rad i ostavila ga na šank u kuhinji, gdje su se nalazili i ostali ukućani.

“Neću bre da ustanem. Ja ne mogu stojeći da radim. Neću ni da radim onda. Ja sam oterana sa radnog mesta! Super! Neću ni da radim”

kazala je Maca.

(Srbija Danas \ Udarni.net)