Haos u Zadruzi: Učesnik popularnog rijaliti programa uboden nožem, evo i zašto (FOTO)

, , Comment closed

Haos u popularnom rijeliti programu…

Učesnik rijeliti programa napravio je haos tražeći da izađe kako bi riješio probleme koje ima u spoljašnjem svijetu. Sada se javio njegov menadžer i otkrio čemu je riječ. Nemanja Đerić Đekson je rekao da nije u pitanju nije nikakav hir već zdravstveni problemi koji mu prave velike tegobe.

“On ima problem sa kičmom, u velikim je bolovima. Dali su mu tamo lijekove, ali mu to ne pomaže. Baš je u bolovima, kuka tamo sve vrijeme. Njemu treba ljekar specijalista da ga pregleda i da mu namjesti kičmu. On ju je povrijedio još kao veoma mlad, on mora da leži, da odmara, a oni ga tamo cimaju po cijeli dan, ne daju mu da miruje. To je u suštini najveći problem”, rekao je njegov menadžer Dača.

 

Bolovi u kučmi posljedica su burne prošlosti. Đekson je kao mlad doživio incident prilikom kojeg je uboden hladnim oružjem.

“Njegova majka je veoma zabrinuta, u kontaktu je sa produkcijom. On je kao mlad doživio incident prilikom kog je uboden nožem. U toj tuči je bio uboden u bubrege i kičmu, zamalo da umre, dečko je jedva preživio. Taj problem sa kičmom je posljedica tog nemilog događaja. Njegova majka se i sama ponudila da plati ljekara koji će da dođe u rijaliti šou da ga pregleda. Ona je, inače, ljekarka. Vidjećemo šta će se događati dalje i da li će mu produkcija pomoći”, dodao je Dača, menadžer Nemanje Đerića Đeksona.

 

 

(Ekskluziva/Udarni.net)