Haris uveo pjevačici nova pravila: Evo šta je dečko zabranio Radi Manojlović (FOTO)

, , Comment closed

Pjevačica Rada Manojlović iskreno je priznala da je njen dečko Haris Berković bolesno ljubomoran kada nije u njenoj blizini, zbog čega joj je uveo nova pravila kojih se ona striktno pridržava

Kad je Berković otišao u Ameriku, rekao je Manojlovićevoj da zaboravi na dosadašnji način oblačenja, po kome je poznata, i da se oblači konzervativno dok se on ne vrati

Rada Manojlović je priznala da je njen dečko Haris Berković bolesno ljubomoran kada nije u njenoj blizini, zbog čega joj je uveo nova pravila kojih se ona striktno pridržava.

Pjevač je krajem novembra otišao na veliku turneju po Americi, a Rada je ostala u Srbiji. Naravno, zgodna pjevačica poznata je po provokativnom oblačenju, voli to i njen dečko, ali samo kad joj je blizu. A pošto nije, nema više kratkih haljinica. U to smo se uvjerili na nekoliko snimanja u posljednje vrijeme na koje je Manojlovićeva došla zakopčana do grla.

Na proslavi novogodišnjeg programa za TV DM SAT kod Dragane Mirković u Požarevcu obukla je dugu haljinu, a na snimanje na TV Pink došla je u pantalonama i sakou. Ma, nevjerica.

“Morala sam da se zakopčam do grla, Haris mi je zabranio kratke i uske haljine dok nije tu. Ja sam dobra i pridržavam se dogovora (smeh). Mada, i u ovome mi je baš prijatno i ležerno, a ujedno je i seksi”, kazala je Rada kada su je pitači zašto je tako obučena.

 

(Kurir/Udarni.net)