Nije mogao da izdrži: Miki podivljao, urlao i napustio ZADRUGU (FOTO)

, , Comment closed

Haos u polularnom rijaliti programu…

Nakon velike svađe koja se odigrala danas popodne Miki Đuričić odlučio je da na svoju inicijativu napusti Zadrugu, što je strogo kažnjivo i van svih pravila.

Prije ovog Mikijevog poteza došlo je do velike svađe u rijalitiju. Naime, u okviru zadatka “Neobične pojave” kao poslednja čudna situacija bio je pušten video Nadeždinog razgovora iz Rajskog vrta sa Drvetom mudrosti.

Pjevačica je tada otkrila da je Miljana Kulić zaljubljena u Marka Miljkovića. Poslije snimka, Miljana je otišla zajedno sa Sanjom Stanković do sobe za rehabilitaciju, gdje su bili Miki i Nadežda. Tada je nastala svađa, a Miki je u jednom trenutku pljunuo Sanju. U cijelu zbrku umiješala se i Jovana Tomić Matora, koja je bila jako nervozna jer se Đuričić svađa sa njenom djevojkom.

Da napomenmo da je poslije puštenog snimka Miki Nadeždin razgovor komentarisao sa Biljićevom zbog čega su zadrugari napravili treću grešku i počeli Mikija da krive zbog njegovog poteza. Miki je zatim odlučio da pobjegne iz “Zadruge”.

Kada je Đuričić otišao, Nadežda je o svemu u sobi za rehabiltiaciju pričala sa ukućanima. Osim što je svoju vjerenicu ostavio pod krovom Bele kuće i otišao Miki je ostavio i svog psa, Žutu, koja nedelja boravi sa ukućanima i mami osmijehe milionima.

O svemu što se desilo, kao i to da je Đuričić diskvalifikovan, Veliki šef obavijestio je zadrugare kroz pismo koje je stiglo u Bijelu kuću.

 

 

(Kurir/Udarni.net)