Ideja kako da uredite svoj prostor za rad u malom stanu (FOTO)

, , Comment closed

Od svih elemenata namještaja, najviše se unapređuju stolovi i stalci za računare, koji su zastupljeni u svim oblicima, materijalima i bojama, pa se mogu uklopiti u svaki ambijent.

Ako radni kutak morate formirati u okviru dnevnog boravka, spavaće sobe, predsoblja ili trpezarije, vodite računa o osvjetljenju, ali i o tome da ne bude na prolaznom mjestu, jer to ometa rad.

Međutim u malim stanovima najpogodniji je stalak pričvršćen za zid, koji se koristi po potrebi. Možete ga montirati u ugao sobe ili u hodnik. Radna površina na koju možete osloniti ruke dok pišete ili kuckate po tastaturi, mora biti široka najmanje 50 centimetara.

Kada gledamo iz ugla enterijera onda radni dio možete lako uklopiti u dekor, a s prozračnin materijalima, poput mliječnog stakla, nećete pogriješiti jer vizuelno ne opterećuju prostor, a možete ih naći u svim bojama.

Posljednjih godina retrostolovi “sekretari” postali su svjetski trend, naročito u bijeloj, bež i crvenoj boji, pa ih mnogi uklapaju čak i u super moderne stanove.

 

(Faktor/Udarni.net)