Indi spremna da progovori o ubistvu Jelene Marjanović, ali i o njenom odnosu sa Zoranom

, , Comment closed

Pjevačica Indira Aradinović Indi i nije bila u baš najboljim odnosima sa njenom brutalno ubijenom kolegicom Jelenom Marjanović. Dosta se pisalo i o tome da se Jelena pred smrt požalila svojim najbližima na nesuglasice sa Indi. No, pjevačica Indi je sada otkrila da zaista postoji nešto što ona zna o pokojnoj kolegici, ali da čeka pravi trenutak da to sve i otkrije.

Osim toga mnogobrojna su pisanja i o tome da je Indi nakon hapšenja Jeleninog muža, Zorana Marjanovića bila na saslušanju u policiji, no pjevačica se po ovom pitanju do sada nije oglašavala za medije.

“To je sve bilo pod znakom pitanja. Svi su se pitali da li ću ja biti na saslušanju, a da li jesam bila ili nisam, to samo ja znam i zadržavam za sebe. To je veoma ozbiljna stvar i nije za javnost”,

rekla je Indi.

Osim toga, pisalo je i da je Indi bila ludo zaljubljena u Zorana Marjanovića, te da je povremeno i ona bila uzrok njegovih svađa sa Jelenom.

Spekulisalo se o tome i da su upravo zbog toga brutalno ubijena Jelena i Indi imale velike nesuglasice, ali na postavljeno pitanje da li je to istina, pjevačica je rekla:

“Kad bude došlo vreme za to, progovoriću”,

kazala je Indi te je time probudila sumnju da u tim spekulacijama ima istine.

Hapšenje Zorana Marjanovića Indi nije htjela mnogo da komentariše.

“Ja se trudim da razmišljam o pozitivnim, a ne o negativnim stvarima. To je stvarno jedna negativna stvar i nešto mnogo teško što se desilo”,

kazala je pevačica, a pri tome dodala je odmah nakon ubistva Jelene Marjanović u Jutarnjem programu otvoreno pričala o ovom nesretnom događaju.

“Kad sam se ja pojavila u Jutarnjem programu i pričala o Jeleni ona je u tom trenutku bila brutalno ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi. Istinu zna samo Bog, a mi možemo samo da nagađamo. Uvek volim da kažem nešto konkretno i direktno, a ne nešto što je u vazduhu. Nikad se nisam bavila tim slučajem, ali sam u trenutku kad je Jelena ubijena bila tu da prokomentarišem čitav slučaj. Kada se desi takvo ubistvo ne možeš da ostaneš ravnodušan i da ne kažeš baš ništa. Malo je nezahvalno”,

rekla je pjevačica i pri tome dodala da ona ne želi da bude dio toga sve dok se slučaj u otpunosti ne riješi, te će tada otkriti sve ono što zna:

“Ja ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje ja znam, a do tada zaista za tim nema potrebe”,

kazala je pjevačica, ali sa knedlom u grlu.

(Kurir\ Udarni.net)