Indiri Radić muž oteo dijete: Evo kako izgleda sin popularne pjevačice (FOTO)

, , Comment closed

Nasljednik Indire Radić se bavi muzikom, ali se ne pojavljuje toliko često sa mamom u medijima.

Pjevačica Indira Radić odlučila je da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, toga se drži od samog početka svoje karijere. Malo je poznato da ona ima sina od 25 godina. Severin Radić koji se medijski ne eksponira je autor svih pjesama sa posljednjeg albuma.

Međutim iako je autor svih pjesama sa Indirinog albuma “Niko nije savršen”, koji je objavila prošle godine, Severin se do sad nije pojavljivao u domaćim medijima.

Popularna pjevačica Indira Radić je Severina dobila u braku sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Ubrzo nakon rođenja djeteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pjevačicin muž je htio da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina. Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je vraćen mami.

Severin je prošle godine postao Indirin muzički producent, a ona mu je dala odriješene ruke kada je njena muzika u pitanju. On se 2014. godine oženio, a mnogi tvrde da njegova supruga Elina neodoljivo podsjeća na Indiru.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)