Ivan Gavrilović otvoreno o odnosu sa Arkanom: Pjevač otkrio i kako su htjeli da ga bace u Dunav

, , Comment closed

Devedesetih godina jedan od najpoznatijih pjevača na domaćoj javnoj sceni bio je Ivan Gavrilović. Međutim, kako to običn bude, pjevači tog vremena su bili veoma bliski ili u veoma bliskim odnosima sa tadašnjim kriminalnim miljeom.

Gavrilović je otkrio da je u to vrijeme imao dobar odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i da je zbog Slaviše Pavića Pirketa umalo izgubio glavu.

“Arkan nam je bio svima velika zaštita. Kada je Ceca trebalo da pravi povratnički koncert u “Pioniru”, Arkan je zvao Željka Šašića i mene da budemo njeni gosti. Posle toga nas je uzeo u zaštitu i nikada nikakav problem nismo imali”

rekao je Ivan.

No, pjevač je od Pirketove ekipe jednom prilikom dobio takve batine, da je mislio da se neće živ izvući.

“Više puta sam dobijao batine zbog devojaka, a tukao me je i pokojni Pirke. Sećam se te večeri, došao sam u folkoteku “Triton” na Dunavu i odmah sa vrata mi se okači neka devojka na rame”

rekao je za Kurir Ivan Gavrilović.

“Počnemo da se ljubakamo, kada vidim, polako se sužava krug oko mene. Počinje udaranje, a ja ne razumem o čemu se radi. Bilo je žestoko, jedva sam uspeo da se otrgnem i dozovem obezbeđenje. Malo je falilo da me sa terase bace u Dunav. Ispostavilo se da su me tukli zbog Pirketove devojke, koja je htela da ga napravi ljubomornim. Ona je izazvala tuču, zbog čega je jedan Pirke morao biti ubiven”

kazao je Gavrilović, parafrazirajući repliku Kristijana Golubovića iz filma “Vidimo se u čitulji”.

 

(Kurir \ Udarni.net)