Iznenada preminuo vjerni prijatelj Zorana Marjanovića koji je sve vrijeme bio uz njega

, , Comment closed

Majka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, Zorica Krsmanović preminula je pola godine nakon ubistva kćerke. No, to nije jedina smrt kada su u pitanju ljudi koji su bliski porodici Marjanović nakon Jeleninog ubistva.

Zaista, nekoliko mjeseci nakon pronalaženja tijela na nasipu u Borči, preminuo je od infarkta Zoranov drug iz Borče. Za njega se pričalo da je i obezbjeđivao Zorana.

Upravo taj muškarac je bio i u pratnji Zoranu u kritičnim momentima, onda kada je Zoran pušten nakon prvog privođenja ili onda kada je policija pretresala kuću.

Radi se o muškarcu srednjih godina, koji nije bolovao ni od čega, naprečac je preminuo kada je izašao iz kafića, a za sobom je ostavio bolesno dijete.

On je takođe pored ostalih mogao razjasniti šta se to sve dešavalo u familiji Marjanović, te kakav su odnos imali ukućani prema ubijenoj Jeleni.

Glavno saslušanje svjedoka u istrazi ubistva pjevačice počelo je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, no ipak rasvjetljavanje misterije kako je pjevačica usmrćena zasnovan je više na materijalnim dokazima nego na izjavama.

Pojavile su se i informacije da je na licu mjesta pronađen i DNK osobe koja nije u rodbinskim vezama sa Zoranom Marjanovićem, osumnjičenim suprugom ubijene pjevačice.

No, taj DNK materijal nije u bazi kojom raspolaže MUP Srbije, pa se očekuje da će u nastavku biti identifikovana i ta muška osoba. Ali ono što je izvjesno jeste da su na Jeleninom tijelu pronađeni DNK tragovi njenog supruga, no i to je u određenim granicama sasvim razumljivo s obzirom na to da su oni bili u braku i stalnom fizičkom kontaktu.

Za sada Zorana najviše diskriminišu rezultati analize blata koje je nađeno na njegovim pantalonama, a koje se podudara sa onim nađenim u Jeleninoj kosi u trenutku zločina.

Osim toga, u istrazi će biti utvrđeni i odlazni i dolazni pozivi sa Jeleninog broja, a pravni tim rođaka ubijene pjevačice je najavio da će tražiti i da se utvrdi gdje se to 2. aprila prošle godine kretala Zorica Mitrović, sadašnja Zoranova djevojka, te da li je za vrijeme zločina bila u ljubavnoj vezi sa Zoranom.

(Blic \ Udarni.net)