Iznenadila sve: Nećete vjerovati šta kćerka Saše Popovića traži za 18-ti rođendan (FOTO)

, , Comment closed

Kćerka direktora “Grand produkcije” Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović, u aprilu će napuniti osamnaest godina, a njen rođendanski poklon za punoljetstvo biće i te kako neobičan. Dok su roditelji očekivali da će njihova mezimica tražiti automobil, onda je imala sasvim drugu želju.

Pripreme za Aleksandrin rođendan u domu Popovića uveliko traju, a nasljednica direktora “Grand produkcije” iznenadila je roditelje kada je tražila da joj za rođendan obezbijede boravak sa drugaricama na najpopularnijem muzičkom festivalu “Tomorrowland”, krajem jula.

“Saša je svakako planirao da u aprilu napravi veliko slavlje u jednom prestoničkom hotelu, gde će biti pozvani svi njihovi rođaci i prijatelji, kao i saradnici sa estrade. On je iznenađen, ali mu je drago što njegova naslednica nije tražila luksuzni automobil ili neko skupo letovanje, već karte za jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi. Njeno interesovanje za muziku ga posebno raduje, iako to nije žanr koji on propagira”, kazao je izvor blizak Popovićima za “Alo”.

Popovića ovo zadovoljstvo za njegovu ćerku i njene drugarice neće malo koštati, budući da karte za samo jedan vikend koštaju oko 500 eura po osobi, bez svih troškova. Hotelski smeštaj, hrana i put će u ovom periodu zahtevati dubok džep, ali Saša ne žali ni eura kada je njegova mezimica u pitanju.

Karte su već rezervisane, a Saša i Suzana su se pobrinuli da Aleksandri obezbijede i jedan od najboljih hotela u Belgiji.

 

(Telegraf/Udarni.net)