Iznenadila sve: Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o bolesti

, , Comment closed

Ovo je iznenadilo sve…

Popularna pjevačica i velika zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da otkrije mnogo detalja o sebi za koje mnogi do sada nisu znali.

Subotnje popodne je, po dobrom, starom običaju, rezervisano za zanimljive teme i aktuelne goste u emisiji “Magazin In”, a autorka i voditeljka, Sanja Marinković, ove subote emisiju je posvetila ženama, te ne čudi što su joj se u studiju pridružile upravo pripadnice ljepšeg pola.

O tajnama ljepote, vitkosti, samopouzdanja i večne mladosti, iskreno će govoriti pjevačice Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Lazarević i Romana Panić, kao i glumica Lidija Vukićević.

 “Uverena sam da su samo nezadovoljne žene manje lepe, i vodim se onim što je rekla Koko Šanel: ‘Kada se najgore osećam, treba najlepše da izgledam”, rekla je Sanja, a njene gošće su osim o ljepoti i fizičkom izgledu, pričale i o stvarima koje mnogi nisu znali.

Tako je najveća balkanska folk zvijezda, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da se u proteklom period suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

“Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem. Kada sam to rešila, prepolovila sam se”, priznala je najpopularnija pjevačica na ovim prostorima.

Ceca i dalje nije pronašla emotivnog partnera, iako su je povezivali sa mnogim muškarcima, a posebno sa manekenima iz spotova, te je sad bakanska zvijezda otkrila šta je potrebno da bi se zaljubila.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)