Javnost u šoku: Iznenadna smrt mlade pjevačice (32) pogodila mnoge

, , Comment closed

Mlada pjevačica (32) pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Dohi, glavnom gradu Katra gdje se preselila na šest mjeseci budući da joj je toliko trajao poslovni ugovor. Mlada pjevačica već duže vrijeme se bori sa tumorom na mozgu.

Naime, riječ je o britanskoj pjevačici i kantautorici Danieli Obeng poznatoj pod imenom Devi Ka.

FOTO: Youtube

Pjevačica u Engleskoj nije mogla da nađe posao, a nažalost država joj je nedavno ukinula finansijsku pomoć proglasivši je sposobnom za rad.

Devi Ka je nažalost odradila tek jedan dan od šestomjesečnog ugovora gdje je trebalo da nastupa za goste hotela “Intercontinental”.

“Morala je da otputuje jer u Engleskoj nije mogla da pronađe pouzdan posao. Nije mogla da živi od 20 funti dnevno”

kazao je njen dečko Stefan Paunefku.

Stefan je pri tome dodao i da je pjevačica bila zdrava kad je otputovala iz Burnagea, te da je malo prije toga bila i na kontroli kod neurologa.

“Kad je otputovala za Katar, njeno zdravlje je verovatno bilo najbolje poslednjih godina. Šest meseci nije imala nijedan napad. Neurolog joj je rekao da će da počne da razmišlja o operaciji, ali ona mu je rekla da se dobro oseća. Nešto jako čudno se dogodilo”

kazao je Stefan.

Nakon što se izvrši obdukcija, biće poznat i tačan utork smrti, a u međuvremenu prijatelji i porodica prikupljaju novac za troškove i izdavanje njenog posljednjeg albuma.

” Ona je bila i biće inspiracija mnogima zbog svoje hrabrosti, snage i odlučnosti da se suoči s problemima dok se bori s tumorom na mozgu i epilepsijom”

stajalo je u objavi njenog prijatelja na stranici.

 

(Blic \ Udarni.net)