Šok: Ovo je nova djevojka Harisa Brekovića sa kojom je vara Radu (FOTO)

, , Comment closed

Mladi popularni pjevač duže od dva mjeseca viđa se sa zgodnom plavušom iz Beograda sa kojom se često krije u jednom restoranu na Novom Beogradu

Nakon tri i po godine, veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića doživjela je deinitivan krah, i to nakon Radinog saznanja da je Haris nekoliko mjeseci vara sa izvesnom A.M. iz Beograda, a sada vam donosimo i ekskluzivne fotografije mladog pjevača sa novom djevojkom!

Naime, kako smo uspjeli da saznamo prije mjesec dana, Haris se sa novom djevojkom često viđa u restoranu svojih prijatelja na Novom Beogradu, gde se osjećao sigurnim i zaštićenim od medija i ljudi koji bi mogli da ga uslikaju.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana moglo se vidjeti da je Radin bivši dečko sa novom izabranicom, i to u vrlo opuštenom izdanju, što ide u prilog tome da je ovo mjesto bilo tajno skrovište za novopečeni par.

Na prvi pogled se može primprimijetiti da Haris i lijepa plavuša već deluju blisko i opušteno kada su zajedno, pa su se smijali, čitali međusobne poruke, pili vino i razmjenjivali nježnosti.

Ovim povodom se nisu javljali ni Haris ni Rada na svoje mobilne telefone.

Da napomenemo da su Rada i Haris u vezi su bili tri i po godine, od kojih su više od tri živjeli zajedno.

Iako su u nekoliko navrata oboje izjavili da im potpis nije važan, duže od godinu dana pričalo se da su Rada i Haris na korak do braka, te da su se čak i u strogoj tajnosti i vjenčali.

Međutim, umjesto braka došlo je do kraha veze koja je važila za jednu od najiskrenijih na estradi.

Inače, Haris je u četvrtak 12. jula, na dan kada smo ga uslikali sa novom djevojkom, objavio novu pjesmu “Loš”, kao i spot za istu, u kojoj je otpjevao upravo prevaru.

 

 

 

(Telegraf/Udarni.net)