Još jedan RAZVOD na estradi: Pjevačica Emina Jahović preživljava porodičnu dramu

, , Comment closed

Pjevačica Emina Jahović navodno posljednjih nekoliko mjeseci prolazi kroz tešku dramu u svom privatnom životu zbog toga što je sa svojim suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima.

Uprkos mnogim pokušajima da izglade odnose te i da javnost ubijede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima.

Naime, već nekoliko mjeseci odnos među njima nije kako treba te je ovaj par stigao i na korak od razvoda. Do njihovog udaljavanja dovele su sve češće nesuglasice, a prema saznanjima Mustafa je odselio iz kuće dok je Emia ostala sa djecom u luksuznom stanu.

“Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da reše nesuglasice. Međutim, kako nisu uspeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su retko komunicirali”,

rekao je izvor blizak pjevačici.

Ubrzo su i mnogi mediji počeli da pišu o razvodu ovog para, te su oni shvativši da će se naći na velikom udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, kao i zbog porodice, svojoj ljubavi pružili još jednu šansu.

“Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise rečima da je u njihovom braku sve u najboljem redu”, 

prenosi izvor.

No, uprkos svim tim pokušajima, ponovo su nastupili brojni nesporazumi, te se Emina ovaj put ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu.

“Pevačica je želela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega”,

rekao je izvor.

Pjevačica se posljednji put u Beogradu pojavila na promociji svog novog albuma, kada je otkrila da je u njenom braku sve u najboljem redu kao i da nema govora o rastanku.

U kakvim su trenutno odnosima nije ponato, ali je poznato to da je prvo Mustafa otišao na odmor sa sinovima, a tek onda je i Emina iz Londona, gdje je kratko vrijeme boravila, došla u Beograd te sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom sama otišla na planinu, gdje njih troje uživaju u zimskim čarolijama.

Sa namjerom da javnost ne posumnja u njihove probleme u braku oni su jedno drugom čestitali rođendane na društvenoj mreži Instagram. Međutim, iako je do sad Emina na veoma emotivan način upućivala emotivne poruke svom suprugu,, ovaj put je uz staru forografiju Mustafe sa sinovima napisala samo:

“Srećan, srećan rođendan”.

(Blic \ Udarni.net)