Još jedna prinova na estradi: Popularna domaća pjevačica trudna (FOTO)

, , Comment closed

Nova prinova na domaćoj estradi. Popularna pjevačica sve iznenadila radosnom viješću da će postati majka. Nakon ove vijesti mnogi su se raznježili i poželjeli joj mnogo sreće.

Krajem godine od kako je saznala da će postati mama, popularna pjevačica Dušica Grabović krije se od medija.

“Svi znaju da je to jedna od njenih najvećih želja, baš je pogubljena, ali i presrećna ovih dana! Rekla mi je da već danima unazad ima mučnine i simptome koji su je naveli da pomisli da je možda zatrudnela, pa je pre nekoliko dana kupila tekst, eto, čisto da proveri. Kada je test pokazao pozitivne rezultate, šokirala se. Nikome još ništa ne priča, dok sve ne bude sigurno. Eto, ja sam saznala jer sam tada bila sa njom. Ona je taj test više iz zezanja uradila, a pokazao je to što je pokazao. Baš nikom nije rekla, zna baš mali krug ljudi i, naravno, dečko sa kojim je već neko vreme u ozbiljnoj vezi. On je super reagovao, baš se obradovao, Dušica ima sve razloge da bude srećna”, rekla je za “pink” Dušičina bliska prijateljica, koja je zamolila da ostane anonimna, i otkrila da trudnoću tek treba da potvrdi ginekolog.

Međutim pjevačica je ostala zatečena i šokirana kada su je novinari pozvali.

“Odakle vam to?! Razumite me, stvarno ne bih o tome. Kada bude vreme za priču, sve ćete znati, ne bih sad ništa da pričam”, rekla je vidno iznenađena pjevačica, nakon čega je prekinula vezu.

 

(Svet/Udarni.net)