Uplovila u ljubavne vode: Dragna Katić u vezi sa deset godina mlađim dečkom

, , Comment closed

Jedna od najlepših srpskih voditeljki Dragana Katić uplovila je u ljubavnu vezu s uspješnim biznismenom, ali novu vezu “krije kao zmija noge”. Kako prenose mediji, voditeljka emisije “Nikad nije kasno” je srećnija nego ikad, a o braku ne razmišlja.

“Dragana je već nekoliko meseci u tajnoj ljubavnoj vezi sa uspešnim biznismenom iz srpske prestonice. Zanimljivo je to da je on deset godina mlađi od nje. Pošto ne bi volela da o tome pišu mediji, ona je tu vest podelila samo s najužim krugom prijatelja. Znam da su srećni, da im je lepo i da uživaju u trenutku, a da o budućnosti ne razmišljaju. Trenutno su zadovoljni ovom emotivnom pričom i ne planiraju brak ili nešto slično tome. U poslednje vreme blista više nego inače i samo se smeška, što je dovoljan pokazatelj da uživa u svom emotivnom životu. Načula sam i da joj stalno priređue iznenađenja i kupuje sveće. Fin je i kulturan gospodin”, otkriva Draganina koleginica za naš magazin, ističući da ne može da nam otkrije potpuni identitet Draganinog partnera.

Kako bismo proverili ovo saznanje, pozvali smo Katićevu za komentar. Ona je u početku odbijala da nam prizna, a onda je ipak to učinila.

“Tačno je da imam partnera, uživam i lepo nam je. Za sada neka ostane tajna sa kim sam u vezi… Možda na leto otkrijem o kome je reč” poručila je Dragana Katić kratko za “Blic TV magazin”

Inače, o Draganinom ljubavnom životu se oduvijek malo znalo u javnosti. Ona od medija krije i identitet oca svojih sinova Bobana i Bojana, a nedavno je u emisiji “Posle ručka” otkrila da je riješila nakon njihovog punoljetstva da ga tuži za sve do sada neisplaćene alimentacije, budući da je od njihovog rođenja samohrana majka.

“Ako krenemo deci da objašnjavamo da zakonski možeš neke stvari da regulišeš, ti ćeš dobiti novu generaciju mladih ljudi koji znaju svoja prava i obaveze. Da su moji roditelji bili razvedeni, ja sam sigurna da moja majka ne bi tražila alimentaciju, da se ne bi sudila, jer bi to bila sramota. Ja sam obrnut slučaj jer sam svoju decu uvela u celu priču. Kada su napunili 18 godina, pitala sam da li hoće da uđu u priču, oni su pristali, pitala sam zbog čega i oni su naveli. Oni su sada punoletni i on će da ode i da potpiše svoju izjavu. Sam će da uđe i zakleće se da će govoriti istinu. Izađi pred zakon i kaži istinu. Ako dobiješ, dobiješ, ako izgubiš, izgubiš, ali ćeš u svakom slučaju naučiti nešto”, ispričala je voditeljka emisije “Nikad nije kasno”.

 

 

(Blic/Udarni.net)