Jelena Karleuša sa svojim kćerkama Atinom i Nikom odlazi u Ameriku a evo i zbog čega…

, , Comment closed

Atraktivna pjevačica Jelena Karleuša odlučila je da ispuni želju svojim malenim kćerkicama Atini i Niki.

Naime, Atina i Nika su izrazile želju da odu u Ameriku zbog čega je Karleuša uzela nekoliko slobodnih nedjelja, te će se uskoro otisnuti na prekookeanski put.

One namjeravaju posjetiti nekoliko gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, a najduže se planiraju zadržati u Los Anđelesu.

“Otkako su za peti i šesti rođendan prvi put bile u pariskom „Diznilendu“, Atinina i Nikina želja je da posjete originalni zabavni park, koji je u Los Anđelesu sagradio Volt Dizni. Maštaju o tom putu već nekoliko godina, a sada je konačno došao trenutak da im mama ispuni najveću želju. Jelena je dugo razmišljala o putu preko Atlantika, a nedavno je presjekla i odlučila da je sada pravi trenutak da s kćerkama ode u Holivud “

govori za magazin VIP izvor veoma blizak pjevačici i pri tome otkriva razlog zbog kojeg im se Duško neće pridružiti na putovanju.

“Dugo se premišljala da li da krene samo sa kćerkama ili da datum odmora planira prema Duškovom rasporedu. Međutim, kako profesionalni sportisti imaju malo slobodnih dana tokom letnje sezone, Jelena i Duško tradicionalno njegovu pauzu koriste da bi porodično ljetovali na nekoj udaljenoj destinaciji. A prije nego što ovog ljeta odu na Maldive, Bali, ili neko drugo egzotično ostrvo, Jelena će iskoristiti priliku da posjeti Los Anđeles, Majami i Njujork”

rekao je izvor.

“Karleuša je tokom američke turneje nastupala na Istočnoj obali, te je propustila da vidi Los Anđeles, kao i sve ono što taj grad nudi. U onoj mjeri u kojoj se Nika i Atina raduju odlasku u „Diznilend“, u toj mjeri je i Jelena uzbuđena jer u Holivudu ima puno prijatelja koji već godinama žive tamo. A pošto na Beverli Hilsu živi i Kim Kardašijan, nije isključeno da se njih dvije sretnu “

otkrio je izvor blizak pjevačici.

“Ništa nije nemoguće kada je riječ o JK i Kim Kardašijan. Svi znaju da ju je najpoznatija američka starleta svojevremeno okarakterisala kao svoju vječitu modnu inspiraciju. Supruga Kanjea Vesta prati Karleušu na Instagramu i redovno joj lajkuje fotografije, a to ne bi radila da ju je Jelena ne zanima. Tako se može desiti da se njih dvije nađu na kafi, slučajno ili namjerno”

rekao je na kraju razgovora izvor.

 

(Alo \ Udarni.net)