Kemiš od sramote zaprijetio supruzi Zorici Brunclik: Hoću razvod braka

, , Comment closed

U pitanju brak popularnog para sa estrada Zorice Brunclik i njenog izabranika Kemiša.

Muž popularne pjevačice Zorice Brunclik koja je već dugo vremena na estradi, Miroljub prijetio joj je okončanjem braka jer ga je bilo sramota što se ofarbala u ljubičasto, zbog čega su joj se svi smijali.

Zorica Brunclik umalo nije ostala bez supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i to zbog frizure. Poznati harmonikaš zapretio je ženi razvodom kada se ofarbala u ljubičasto.

P.evačica je svojevremeno, preko noći, svoju dugu crnu kosu ofarbala u pink, što je šokiralo ne samo njene obožavaoce već i njenog supruga! On je bio toliko razočaran njenom promenom da je hteo da je napusti.

“Kemiša je bio blam zbog Zoričine ciklama kose, koju ona nije htela da menja ni po cenu braka. Mada, on je glavni krivac za tu drastičnu pojavu. Zorica je želela jednu ljubičastu farbu koje nije bilo u prodaji u Srbiji, pa joj je on poručio iz Švajcarske zalihu za dve godine. Iz fabrike su joj poslali pogrešnu nijansu, ovu koju i dan-danas nosi. Zorica je bila oduševljena, ali Miroljubu se nije dopalo i pokušavao je da je nagovori da vrati svoju prirodnu boju. Nije uspeo da je ubedi. Kemiš se tada šalio s prijateljima da mu je savršeno u braku, ali da ako dođe do razvoda, onda je za to kriva Zoričina kosa jer joj se svi smeju”, govorio je izvor “Kurira”.

Aranđelović se s godinama navikao na ženin modni fazon, po čemu je prepoznatljiva, pa mu se sada veoma dopada.

Brunclikova je potvrdila da je njen suprug htio da se razvede od nje kada ju je prvi put ugledao s njenom sada prepoznatljivom bojom kose.

“Kada sam došla po njega na aerodrom i kada me je video sa ovom bojom, rekao je da će pod hitno da se razvede od mene. Te bubice su ga brzo prošle, sada obožava moju kosu”, kazala je Brunclikova.

 

(Kurir/Udarni.net)