Seka Aleksić u bolnici: Pjevačica operisana, Veljko je sve vrijeme uz nju

, , Comment closed

Odlučila se za veliki zahvat…

Seka Aleksić je pre nekoliko dana stavila silikone u grudi. Iako su mnogi mislili da je ona već operisala ovaj dio tijela, pjevačica je prvi put uvećala poprsje, a u tome ju je zdušno podržao muž Veljko.

Seka se na ovakav korak odlučila jer je željela veće i čvršće grudi poslije trudnoće i dojenja.

“Htela je malo da poveća grudi, ali i da ih zategne, jer su se opustile od dojenja. Uradila je sve potrebne preglede i već se sutradan našla na operacionom stolu. Sam zahvat je trajao oko dva ipo sata. Super je sve podnela. Iako je mogla još jedan dan da ostane u klinici i bude pod budnim okom medicinskog osoblja, ona se odlučila da ode kući, gde će Veljko voditi brigu o njoj. Dobila je broj telefona koji je dostupan 24 sata dnevno, i ako joj bude bilo šta trebalo, moći će da se obrati za pomoć i konsultaciju”, priča izvor blizak pjevačici.

On dodaje da je Sekin suprug Veljko bio najveća podrška kada se odlučila za ovakav zahvat. Dok je ona ležala u bolnici, njihovog sina Jakova je kod kuće čuvala dadilja.

“Seka je imala malu tremu pred sam zahvat, što je i normalno. Međutim, sve je prošlo odlično. Veljko je bio sa njom kada je odlazila na operaciju i sačekao je kada se probudila iz anestezije. Tek kada se uverio da je sve prošlo kako je trebalo, otišao je kući da bude sa sinom Jakovom”, prepričava izvor i dodaje da je suprug došao po nju čim mu se žena javila iz klinike.

“Kada su lekari procenili da se Seka dobro oporavlja. Veljko ju je izveo iz klinike. Sa njima je bila i njihova zajednička prijateljica, koja će joj u prvo vreme pomagati dok se ne oporavi od intervencije.”

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)