Kome vjerovati, ko laže: Sonja Vuksanović pokazala svoje lice, evo kako izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Ko laže ??? 

Nakon skandala koji se dogodio između popularnog para pjevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje, prvi put njeno lice se pojavilo u medijima.

Posljednjih dana skandal Sonje Vuksanović i Ace Lukasa potresa estradu, a pjevač je, gostujući u jutarnjem programu Pink televizije ispričao da je priznao krivicu samo da ne bi otišao u pritvor, ali da se zapravo ništa nije desilo, odnosno da nije podigao ruku na svoju bivšu suprugu.

Kako je u subotu otkrio izvor iz policije, Sonja je nadležnima rekla da je zadobila i masnicu u predjelu lica, međutim, ista se na njenim najnovijim fotografijama ne vidi.

“Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Sonja ima masnice na licu. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobjegao na aerodorom”, kazao je tada izvor iz policije.

Lukas, koji je Tužilaštvu potpisao priznanje o krivici, a medijima rekao kako je bio prinuđen da prizna sve, sada vjerovatno može da priloži upravo ove Sonjine fotografije kao dokaz, obzirom na to da se na njenom licu na fotkama koje je objavila na instagramu ne vidi ništa.

Da li je zaista sve bila farsa ili možda kvalitetna šminka učinila da masnica nestane, saznaćemo sigurno u narednim danima.

 

(Senzacija/Udarni.net)