Kristijan Golubović pravo sa robije ulazi u rijaliti “Zadruga”

, , Comment closed

Kristijan Golubović podnio je zahtjev za prijevremeno puštanje na slobodu, te je njegov plan ako dobije odobrenje da uđe u rijaliti “Zadruga” i zaradi novac, prenosi “Kurir”.

Ova sjednica biće održana krajem novembra i na njoj će se odlučivati o zahtjevu Kristijana Golubovića.

Golubović je odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, a to znači da, prema važećem zakonu, ima pravo da traži od nadležnih da ga puste s robije.

Prema saznanjima, ovaj zahtjev pdnešen je još prije dva i po mjeseca, a odluka povodom toga biće poznata te krajem novembra, onda kada je zakazana i sjednica na kojoj će se o tome odlučivati.

Kristijan ima namjeru pridružiti se ostalim učesnicima “Zadruge” budući da mu je to jedini, a samim tim i najlakši način da legalnim putem zaradi dosta novca. O tome se već razgovaralo, potvrđeno je od strane izvora s televizije Pink.

“Preko Kristijanovih prijatelja uspostavili smo kontakt s njim, poručio nam je da je zainteresovan da učestvuje u rijalitiju. Sviđa mu se format „Zadruge“, a sa druge strane, neophodan mu je novac. Čekamo da sud odobri njegov zahtev za privremeno puštanje na slobodu, pa ćemo se onda dogovoriti o detaljima. Sasvim izvesno je da će tražiti dosta para od produkcije, ali smo spremni da mu izađemo u susret jer je on čovek koji ima mnogo fanova i dosta podiže rejting. To je dokazao kad je bio na „Farmi“. Gledaoci „Zadruge“, ako sve bude po planu, mogu očekivati Kristijana već od decembra na malim ekranima”

kazao je sagovornik.

Ova saznanja potvrdio je i advokat Kristijana Golubovića.

“Kristijan je u avgustu stekao uslov za podnošenje molbe za uslovni otpust posle izdržane dve trećine kazne. Molbu smo podneli, ništa više ne mogu da kažem.”

Podsjećanja radi, Golubović je već nešto ranije podnosio zahtjev za prijevremeno puštanje na slobodu, i to u aprilu, ali je njegova molba odbijena od strane suda. Razlog za tu odluku nije saopšten, no pretpostavlja se da nisu bili ispunjeni pravni uslovi.

 

(Kurir \ Udarni.net)