Marjanovići tonu sve dublje: Treći svjedok otkriva značajan detalj koji bi mogao da riješi sve

, , Comment closed

Svjedok koji bi mogao da riješi slučaj…

Treći svjedok koga su pronašli Centar za forenzička ispitivanja u Novom Sadu (CFI) i porodica Krsmanović spreman je da otkrije tužilaštvu da je jedan od članova porodice Marjanović stigao do Jeleninog tijela u noći kada su svi tražili pjevačicu.

Jelena je, naime, nestala 2. aprila 2016. godine i njeno tijelo je sutradan nađeno u kanalu. Ipak, ostaje nejasno zašto je njen suprug Zoran čekao nekoliko sati da prijavi njen nestanak. Takođe, je pozvao sve članove svoje porodice i prijatelje da dođu na nasip i krenu da je traže, čime je, namjerno, ili ne, uništeno mnogo tragova.

“Prema saznanjima ovog svjedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mjesta gde je pronađeno Jelenino tijelo u noći pretrage na nasipu”,ističe Nenad Šipka iz CFI.

Ispitivanje svjedoka moglo bi da pokaže da li je taj član porodice odlučio da prešutjeti i da li je bio svjestan gde je stajao i šta vidi.  Međutim, postoji još jedan svjedok koji potpuno preokreće slučaj i dovodi u pitanje svjedočenja supruga Zorana Marjanovića koji je priveden 15. septembra u vezi s ubistvom svoje supruge…

 

 

(Avaz/Udarni.net)