Nije ostvario svoju veliku želju: Nebojša Glogovac preminuo, ostala neostvarena želja

, , Comment closed

Sve tajne popularnog glumca koji je nažalost preminuo…

Svi su u šoku nakon saznanja o njegovoj smrti, niko još ne može da vjeruje.

Poznati srpski glumac dao je vanvremenski intervju prije pet godina u kome je istakao da mu je želja da napravi glumački spektakl na Marakani

Vijest o smrti jednog od najboljih srpskih glumaca Nebojše Glogovca (48)potresla je cio region, a sportska redakcija Telegrafa prisjetila se legendarnog intervjua koji je glumac dao prije nekoliko godina.

Najjači momenat intervjua je izjava Nebojše Glogovca da želi da napravi veliku predstavu na Marakani.

U daljem intervjuu možete pročitati šta popularni glumac misli o Delijama i njihovom fanatizmu, kako je video Zvezdu u tom periodu, šta misli o povratku Dragana Džajića u klub, planovima da od Marakane napravi ogromnu pozornicu za glumačku predstavu, kako bi motivisao igrača, sprezi fudbala i glume.

“Imali smo predstavu, pa smo ovde na ekranu gledali, prvo poluvreme celo, a onda drugo pomalo. Ali, drago mi je da smo se izvukli posle 1-2 na poluvremenu, to se retko dešava, da se izdignu tako.”

Da li ste primijetili možda natpis na Severu?

“Ne, koji?”

Upravo vaše riječi iz „Nebeske udice“, „Znaš kako se postaje pravi šampion – izađeš na teren kad je najteže, i pobijediš“.

“Super, fenomenalno, baš mi je drago!”

Kakav je bio osećaj da baš u tom filmu glumite grobara, kao i u Artiljeru kada oblačite dres Partizana?

“Kao što sam rekao u Artiljeru, izaći će mi osip (smeh). Glup je osećaj, bilo je mnogo zajebancije na tu temu, ali to je profesionalna stvar i nema tu mnogo dileme. A u „Udici“ to nisam ja, to je Kaja (smeh).”

Bili ste jedan od kandidata za Skupštinu kluba, što je izazvalo dosta pozitivnih reakcija među zvezdašima u javnosti. Kako je došlo do toga, ko Vas je kontaktirao?

“Ljudi iz Zvezde, što sam ja prihvatio sa zadovoljstvom. Doduše, nisam bio na prvoj Skupštini jer sam imao poslovne obaveze, ali to je neka vrsta zadovoljstva i časti, da su me pozvali. Ne znam koliko bih mogao da doprinesem, ne bih voleo da budemo tamo samo manekeni, nego da pokušamo nešto da dobrim idejama razmrdamo.”

“Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo. Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti.”

 

 

(Telegraf/Udarni.net)